
MHP’li Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın Facebook hesabından, gene sosyal medya hesabından kendisini sosyal medya ve söylenti üzerinden eleştiren muhaliflerine ateş püskürdü. “Muhalefetin çirkef yüzsüzleri”, “be yüzsüz arsızlar”, “utanmaz herifler” şeklinde çok ağır ithamlar da bulunan Başkan Aydın, belediye dükkânlarında borç takan kiracılarıyla geçen ay noter ihtarı sebebiyle kendisini eleştiren AK Parti İlçe Başkanını hedef aldı.
Seçimlerde kendisine makyavelvari bel altı saldırılar düzenlendiğini, mahremiyetine kadar inildiğini, “suç örgütlülüğü” dediği ithamlarda bulunulduğunu ileri süren Başkan Aydın, Facebook hesaplarında “efelik” yapıncaya kadar geçen haftalarda kamuoyuna açık basın açıklaması yaptığını belirterek, “gelseydiniz madem, o kadar haklıydınız, basının ve halkın önünde hesap verseydiniz” şeklinde sorgulamada bulundu.
31 Mart seçiminde “sandığın dibine kadar gömüldükleri”ni belirten Başkan Aydın, “hepiniz illegal dedin mi başına üşüşüyorsunuz, legal oldu mu Belediye Başkanı haksızlık yaptı diyorsunuz” şeklinde değerlendirmede bulunduğunu muhaliflerinin siyaseti “kaldırımlar”da, “araba içlerinde bira” içerek yaptıklarını ifade etti.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Neoliberal ekonomi uygulamaları sektörlere darbe vurmaya devam ediyor
- Anayasanın sivili olmaz
- Neoliberal ekonomi uygulamaları tarımı ve çiftçilere darbe vuruyor
- Antalya Eğitim Araştırma’nın yasa tanımazlığı
- Afrika’ya Türk çıkarması
- Kültür ve Turizm Bakanlığı, Atatürk düşmanlarına teslim olamaz!
- Belediyeden gazi ve şehit yakınlarına jest
- Mobil araç yıkamada müthiş ve tehlikeli kirlenme
- Biçare emeklinin yüreğine su serpen çağrı
