
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, engelli vatandaşlara yönelik 2’nci dönem hibe desteği başvurularının başladığını ve desteğin 65 bin liraya çıkarıldığını duyurdu.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Sosyal medya hesabından, kendi işini kurmak isteyen engellilere sağlanan hibe desteği başvurularının başladığını açıkladı.
Bakan Selçuk, 2020 yılı 2’inci dönem hibe desteği başvurularının başladığını, desteğin ise 65 bin liraya çıkarıldığını duyurdu.
Sosyal medyadan açıklama yapan Selçuk, “engellilerimizin kendi işlerini kurmalarına yönelik projelere destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Engelli vatandaşlar projelerini, www.iskur.gov.tr adresinde “Duyurular” bölümünde yayınlanan başvuru rehberi ve formuna göre hazırlayabilecek.
Projeler, 17 Temmuz 2020 tarihine kadar illerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri’ne elden veya posta yoluyla teslim edilebilecek.
Kendi işini kurmak isteyen engellilerimiz için hibe desteği başvuruları başladı.https://t.co/YpLSB3Fj0M pic.twitter.com/sQwbu7N1Gk
— Zehra Zümrüt Selçuk (@ZehraZumrutS) June 14, 2020
- Perinçek: ‘Muhatap’ kabul etmek PKK ile sözleşme yapmak anlamına gelir
- Kılıçdaroğlu kimleri rahatsız etti
- Emekliler lütuf değil, haklarını talep ediyorlar
- Emekli bir öğretmenin başarı hikayesi
- MAKÜ’de Öğretmenler Günü kutlaması
- TDV’den Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere ve öğrencilere anlamlı hediye
- Papa ve Bartholomeos’un ‘ekümenik’ toplantısına tepki
- ANTGİAD’dan “Başarı ve Batış Hikayesi” Üzerine Çok Özel Bir Söyleşi
