Faki’den tepki gecikmedi

Meclis’teki yeni hastane yeriyle ilgili sonuca Dr. Faki’den tepki gecikmedi

Belediye Meclisi’nin Kasım ayı oturumunda hastanenin taşınacağı yerle ilgili karara AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki’den tepki gecikmedi. Başkan Faki, “Burdur bunları haketmiyor. Yatırımın önü kapatılmıştır” dedi.

İşte Başkan Faki’nin açıklaması!

BURDUR BUNLARI HAKETMİYOR

Yeni hastane yeri ile ilgili belediye meclisindeki görüşmelerde CHP’li yerel yönetimlerin, Burdur ve Burdurlulara ne kadar “ÇEKİMSER” baktığını bir kez daha gösterdi.

Uzun süredir hastane yeri ile ilgili tartışmaların odağında yer alan Burdur Belediyesi, son meclis toplantısında CHP’li meclis üyelerinin verdiği çekimser oylarla, Burdur’a hizmet ve yatırımların gelmemesi için işi ne kadar yokuşa sürdüğünü göstermiş ve de ispatlamış oldu.

Yılan hikâyesine dönen hastane yeri ile ilgili tartışmalar Ak Parti İktidarının çabalarıyla göl kenarında Milli Savunma Bakanlığından tahsis edilen arazi ile son bulmuştu. Ancak CHP’li yerel yönetimin işbirliğine yanaşmaması sonucu, yine yatırımın önü kesilmeye ve engellenmeye çalışılıyor. Eski hastanenin yıkılmasını bahane edilerek meclis üyelerinin çekimser oy kullanmasıyla Burdur’umuza 2. bir hastanenin yapımı kabul edilmeyerek yatırımın önü kapatılmıştır.

Ancak şu bilinmelidir ki, Ak parti olarak 2. ci bir hastanenin Burdur’a kazandırılmasına hiç kimse mani olamayacaktır.

Şu andaki hastane hizmet vermeye devam ederken yeni, modern Burdur’a yakışan bir hastane de en kısa zamanda yapılacaktır.

Bu yatırımın çekimser oylarla engellenmesi hemşerilerimize ve Burdur’a yapılan büyük bir haksızlıktır, icra makamı çekimser kalamaz.

Burdurlu her şeyin en iyisini hakediyor. Üç beş yıl sonrasının büyüyen gelişen ihtiyaçlarına cevap veremeyecek yer önerileri, CHP’nin öngörülerinin ne kadar kısır ve vizyonsuz olduğunu da göstermektedir.

Ak Parti olarak yerel yönetimlerle işbirliği içinde Burdur’umuza kazandırmak istediğimiz bir çok yatırım sudan bahanelerle engellenmektedir.

Hedefimiz her alanda büyüyen gelişen bir Burdur. Hemşerilerimize hizmet için gece gündüz çalışıyoruz ve diyoruz ki Ey CHP’ li Belediye, çorbada sizin de tuzunuz olsun.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”

“Çekimser Belediyecilik mantığıyla Sağlığımız Etkileniyor”

“Kaldırım Belediyeciliğiyle Burdur yönetilemez.”

 

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.