
Her türlü toplantı ve aktivitelerin nisan ayı sonuna kadar ertelenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası bulunan Genelge, Resmi Gazete’de yayınlandı.
Genelgede, Çin’de ortaya çıkan Kovid-19 salgınının tüm dünya için halk sağlığı tehdidi oluşturduğu ve söz konusu salgının Türkiye’de yayılımının önlenmesi amacıyla gerekli önlemlerin alındığı belirtildi.
Koronavirüs gerçekleri
Cumhurbaşkanlığı Genelgesine göre, Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Koronavirüs Bilim Kurulu’nun yeni tip Koronavirüs (Kovid19) hastalığının Türkiye’de yayılımının önlenmesine dair tavsiyeleri üzerine ulusal ve uluslararası düzeyde açık veya kapalı alanlarda düzenlenecek her türlü bilimsel, kültürel, sanatsal ve benzeri toplantılar veya aktiviteler nisan ayı sonuna kadar ertendi.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Vali Şahin’den 15 Temmuz Derneği ziyareti
- Altında Türkiye’nin de imzası bulunan utanç bildirisi!
- “Üslere el konsun, Amerika defolsun!”
- “Şairler şahı”, “söz ilahı…”
- Laricani’nin Hamaney’le son görüşmesi
- ARAP DİLİNDE İSTİKLAL MARŞI
- İlber Ortaylı Tarihi akademiden halka indirdi
- Kadın hekimler sağlık sisteminde yaşanan sorunları anlattı!
