
TBMM İdare Amiri ve Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, 6 Mart Atatürk’ün Burdur’a gelişinin yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında Dr. Göker şu ifadelere yer verdi:
“Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’a gelişinin 92. yılını kutluyoruz. Akdeniz Bölgesinin güzide bir kenti olan Burdur’umuzu daha da geliştirmek ve güzelleştirmek için tüm Burdurlular olarak var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize en büyük emaneti olan Cumhuriyetin yılmaz savunucuları olarak, eğitimin ışığıyla aydınlanan, tarihi zenginliklerini ve doğal güzelliklerini koruyan, çağdaş, demokrat ve geleceğe umutla bakan bir Türkiye ve Burdur için yorulmadan çalışacağımıza söz veriyoruz.
Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle, şükranla ve saygıyla anıyoruz.”
- Burdur’da fuhuş çetesine darbe! 2 şüpheli tutuklandı, 7 kadın kurtarıldı

- Türkiye’nin mavi gözleri kururken

- MAKÜ Rektörlüğünden iddialara cevap

- Emekli yazıları4
- MAKÜ, Rektör Dalgar’ın özel çiftliği mi?

- BURDUR’da bağımlılıkla mücadelede güçbirliği

- Türkiye’nin mavi gözleri kururken
- “Boğaz kapanırsa petrol 150 dolara yükselir.”
