
Burdur Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğçe Öncü görevine başladı.
1989 doğumlu, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 2013 mezunu, İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimi almış, daha önce Yüksekova Toplum Sağlığı Merkezi ve İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde çalışan Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzman doktoru Dr. Tuğçe Öncü hasta kabulüne başlamıştır.
İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yeni doktoru tebrik eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Reha Sermed Aygören, hekim ve sağlık personeli kadrolarının her geçen gün güçlendiğini ve tüm çabalarının ilde sunulan hizmetin iyileştirilmesine yönelik olduğunu ifade etti.
Türkiye’nin biricik kurtuluş yolu Atatürk’ten geçer
KİTABIM: “ATA ETİ, İTE OTU!”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
Bu haberler de ilginizi çekebilir
- Borçlu çiftçiye kredi yok!
- “NATO çökmüştür”
- Burdur Barosu’ndan Av. Polat cinayetine sert tepki
- Başkan Ercengiz’in 10 Ocak Mesajı
- “Yerel medya can çekişiyor”
- Başkan Ercengiz’den ORC Anket tartışmalarında kendisinin hedef alınmasına sert tepki
- Horasan’dan gelen sorumluluk
- Hakikati gören Kılıçdaroğlu’nun uyarıları çok önemli
- AYDINLIK gene fark attı
- Kurna TOKİ konutlarında infial
