
AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik’in ekibiyle birlikte yapımı devam eden yüzme havuzu inşaatını ziyaret ederek yüzde 60’nın bittiğini belirten sosyal medya paylaşımına sert tepki gösteren CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker’in eleştirisi akıllara Kızılderili reisinin beyaz adam eleştirisini getirdi.

Dağlarımız taş ocağı ve mermer ocaklarıyla hallaç pamuğu gibi atılıyor.
Ekosistem geri dönülemez bir şekilde bozluyor, yaralanıyor.
Yarışlı Gölü kuruyor.
Besinsiz kalan telli turnalarımızın sığındığı son göl (Çorak Gölü de) mermer ocağına feda edildi.
Karamanlı dağları pejmürde
Üçte biri kuruyan ve çekilmenin artık geri döndürülemez seviyede olduğu Burdur Gölü’nü öldürdük.

“Son ırmak kuruyor, son ağaç yok oluyor, son balık ölüyor.”
“Son ırmak kuruduğunda son ağaç yok olduğunda son balık öldüğünde beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.”
“Son fabrika satıldığında, son üretici toprağını terk ettiğinde, beyaz AK Partili adam beton ve asfaltın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.”
İlimizin hali perişanı bu durumda diyen CHP Milletvekili Dr. Göker, AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik’in, ekibiyle birlikte ziyaret ettiği spor salonunun yüzde 60’ının tamamlandığını müjdelediğini söyleyerek, “çocuklarımıza doğa değil, beton bırakacağımızın müjdesi!” şeklinde sert bir çıkış yaptı.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Başkan Ercengiz Muhittin Böcek’i cezaevinde ziyaret etti
- Rektör Dalgar’ın gazetecilerle 24 Temmuz buluşması
- Milletvekili Korkmaz 2 yıllık icraatlarını anlattı
- Yapılan, bir spor değil, doğa katliamıdır
- “Tayyip yapmışsa tukaka” anlayışının dayanılmaz hafifliği
- Tutuklanmadan önce Yadoğlu’na 673 milyonluk ihale!
- Graham’ın Gümrük Vergileri, Türkiye ve Rusya
- Antalya Vatan partisi Bütünleşen Türkiye’yi masaya yatırdı
- Günümüze ışık tutan direniş mirası! ABD üslerini böyle kapatmıştık