
Yeşilova Belediyesi, tüm dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizi de derinden etkileyen yeni tip Koronavirüs (Kovid19) pandemisi sebebiyle ilçede tedbirlerini yoğunlaştırarak sürdürüyor. Bu kapsamda ilde bir ilki gerçekleştirerek, yiyeceklerin açıkta sergilenmesine karşı Belediye Zabıtasıyla müdahalede bulundu ve işyerlerine Korona ile mücadele bilgilendirme yazıları astı.
Koronavirüs gerçekleri
Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, yeni tip Koronavirüs (Kovid19’a) karşı mücadele bayrağını yükseltiyor.
Bu kapsamda Pazar yerinde ve manavlarda yiyeceklerin açıkta sergilenmesinin sakıncalarına değinerek buna karşı tedbirler getirdi. Poşetlere sokulması için tedbirler aldı.
Öte yandan işyerlerinin camlarına Koronavirüs bilgilendirmesi için yazılar astırdı.
“Korona virüsünden korunmak için uymanız gereken kurallar zabıta ekiplerimiz tarafından ilçemiz dükkanlarına dağıtılıyor. Ama siz yine de evinizde kalın, zaten siz kurallarımızı biliyor ve hassasiyetle uyguluyorsunuz. Korona’dan hep birlikte kurtulacağız” diyen Başkan Şenel, ilimizde Korona ile mücadelede başarılı başkanlar arasında sayılmaktadır.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Genel Sağlık İş’ten top atışı gibi söylemler
- Genel eylemin ayakla sesleri: “Taleplerimiz yerine getirilene kadar devam edeceğiz”
- BURDUR’u Tıp Fakültesi kuruluş sevinci ve heyecanı sardı
- TÜRK-İŞ süresiz oturma eylemine gidiyor
- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”