
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Küçük Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından ilk mesai gününde sanayi esnafına ziyaret gerçekleştiren Vali Arslantaş, esnaflarla bir süre sohbet ederek, işleriyle ilgili bilgi aldı.
Ziyareti sırasında sanayideki ekonomik canlılıkla ilgili bilgi alan Vali Arslantaş, iş yerlerinde bir araya geldiği esnaflarla hasbihal ederek hayırlı, bereketli bir hafta geçirmelerini diledi.
Son günlerde artan vakalar dolayısıyla ülke genelinde alınan ek tedbir ve kısıtlamalara da değinen Vali Arslantaş, tüm kesimlerden uygulanan yeni tedbir ve kısıtlamalarla ilgili anlayış ve hassasiyet beklediklerini belirtti.
Sanayi esnafı da ziyareti dolayısıyla Vali Arslantaş’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler.
- EDS uygulamalarında bile çifte standart!
- Yavuz Onur KıvılcımHaber’e konuştu
- Genel Müdür gençlerle buluştu
- MAKÜ HAYTEKFEST’te final heyecanı
- Petrol Yüzünden Emperyalizmin Hedefine Dönüşme
- ANTGİAD’tan İstihdama Destek:
- ANTGİAD YENİ OFİSİNİ TÖRENLE AÇTI
- Yaya güvenliği ve kent düzeninde belediyenin rolü ve önemi