
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) yetkilileri, üniversitemizin hayvancılık alanındaki çalışmalarını yerinde incelemek üzere çalışma ziyaretinde bulundu.
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) yetkilileri, üniversitemizin hayvancılık alanındaki çalışmalarını yerinde incelemek üzere çalışma ziyaretinde bulundu. FAO’nun desteği ile yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette FAO temsilcileri Özcan Türkoğlu, Çağatay Çebi ve Yunus Arzık‘a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Öner, Burdur Gelişim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Öcal ve ilgili akademisyenler eşlik etti.

Ziyaretin en önemli konularından birisi de kadın istihdamı oldu. Kırsal Kalkınmanın öneminin işlendiği görüşmelerde kırsal alanda yaşayan; yaşam şartları ve kalitesi düşük, ekonomik açıdan dezavantajlı kadınların sosyal ve ekonomik hayata aktif katılımlarını sağlamak, mesleki eğitim düzeylerini ve üretim olanaklarını iyileştirerek, hayvansal üretimin sürekli hale getirilmesi konuları ele alındı.

- CHP’de eşkıya (dağ) hukuku
- Büyük Atatürk’ü ağlatan iki neden
- Prof. Dr. Murat Türkeş: “Her damla yağmurdan yararlanmalıyız!”
- Nafaka ceza değil!
- Hızır’ı beklemek değil, Hızır olmak
- İtalyan Siyaset Bilimci: “Erdoğan’ın patronu varsa Doğu Perinçek’tir”
- Karanlık kurultayın ceza davası
- TÜİK 2025’de hayvan sayısı arttı diyor ama…
