İyi Parti Bucak İlçe Kurucu Başkanı Safa Sönmez

7 Kasım’da Burdur İl Başkanlığına Kurucu Başkan olarak ataması yapılan İyi Parti Burdur İl Başkanı Osman Kurt yaptığı yazılı açıklamayla ilçe örgütlenmelerine başlandığını, bu kapsamda ilk olarak Bucak İlçe Başkanlığı için Safa Sönmez’i görevlendirdiğini belirtti.

 

 

Yazılı bir açıklamayla ilçelerde örgütlenme çabalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten, 15 gün önce İyi Parti Burdur Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilen Osman Kurt, Bucak’ta 1983 Bucak doğumlu, İletişim Fakültesi mezunu, çok iyi derecede İngilizce bilen, müteahhit ve işinsanı Safa Kurt’un Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirildiğini ifade etti.

Kurt, “ilimizin en büyük ilçesi Bucak’ta İYİ Parti ilçe teşkilatlanması için Safa Sönmez kardeşimiz görevlendirilmiştir. Teşkilatlarımızın kurulması, en kısa sürede gerçekleştireceğimiz İl Başkanlığı hizmet binamızın açılışını takiben Burdur ve ilçelerinde aktif çalışmalarımız katlanarak sürecektir” dedi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.