
Başkan Üsküplü söz verdi: “Faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz”
Geçtiğimiz Pazar günü Vatan partisi Antalya İl Başkanlığı, kahvaltılı üye toplantısı yaptı. 100’e yakın katılım olan toplantı, geçtiğimiz haftalarda yeni açılan Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki il binasında yapıldı.
Önceki İl Başkanlarını Başkan Yardımcısı olarak İl Yönetim kurulunda biraraya getirmek gibi başka hiçbir siyasi partide görülmemiş özelliklere sahip Antalya Vatan Partisi, Genel Başkan Yardımcısı ve İl Başkanı Serdar Üsküplü önderliğinde iktidar yürüyüşünün adımlarını atmayı sürdürüyor. Bu kapsamda dün il binasında yaz tatili olması ve bu yüzden insanların tatilde olmasına rağmen 100’e yakın üyenin katılımıyla üye toplantısı yaptı.
Üyelere faaliyetler hakkında rapor verildiği toplantıda bir konuşma yapan Başkan Üsküplü “hedeflerimizi somutlaştırdık. İrademizi perçinledik” dedi. “Faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” sözü veren Başkan Üsküplü yeni üyelere rozetlerini takıldı.
87 yaşındaki Tomris Altındal toplantı sırasında Parti’ye üye oldu.

- CHP’de ihraç krizi büyümeyi sürdürüyo
- Özgür Özel cephesinde Böcek paniği!
- CHP’de eşkıya (dağ) hukuku
- Büyük Atatürk’ü ağlatan iki neden
- Prof. Dr. Murat Türkeş: “Her damla yağmurdan yararlanmalıyız!”
- Nafaka ceza değil!
- Hızır’ı beklemek değil, Hızır olmak
- İtalyan Siyaset Bilimci: “Erdoğan’ın patronu varsa Doğu Perinçek’tir”

