
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 2022 yılının son haftasında Birim Müdürleri ile değerlendirme toplantısını yaptı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 2022 yılının son haftasında Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda 2022 yılı çalışmaları değerlendirirken, 2023 yılında yapılacak çalışmalar ve projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Son haftasındayız. Şehrimize ve halkımıza daha kaliteli ve verimli bir şekilde hizmet verebilmek için birim müdürlerimiz ile bir değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. 2023 yılında da gücümüz yettiği ölçüde elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” dedi.
- İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü karadır denilmiştir; TES isteklerini tek tek sıraladı
- İmamoğlu’nun aday ofisine Özgür Özel mührü
- Milletvekili Akbulut 10 Ocak münasebetiyle gazetecilerle buluştu
- Başkan Ercengiz’den yemekli 10 Ocak kutlaması
- Borçlu çiftçiye kredi yok!
- “NATO çökmüştür”
- Burdur Barosu’ndan Av. Polat cinayetine sert tepki
- Başkan Ercengiz’in 10 Ocak Mesajı
