
23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101’inci yıldönümü münasebetiyle ilin idari sacayağındaki koltuklar 23 Nisan çocuklarını bırakıldı. Bu kapsamda Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz de koltuğunu bir süreliğine Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencisi Mehmet Mert Say’a bıraktı.
23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kovid19 salgınının görülmemiş boyutlara ulaştığı şartların gölgesinde kutlanıyor.
Sokağa çıkma yasağının konduğu şartlarda kutlamalar sadece çelenk sunma ve araç korteji gibi kalabalıkların oluşmadığı şekillerde kullanacak.
Resmi tören yarın saat 10,00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına sınırlı sayıda kişi katılımı ve kurallar çerçevesinde çelenk sunmayla sınırlandırılacak.

TOKİ evlerinden başlayacak ve tüm kenti ana arterlerde dolaşacak olan Burdur Belediyesi 23 Nisan araç korteji saat 11,00’de start alacak.
Bu kapsamda bugün Başkan Ercengiz, koltuğunu 23 Nisan çocuğuna bıraktı.
Başkanlık koltuğuna oturan Bahçeşehir Koleji İlkokulu öğrencisi Mehmet Mert Say, kenti bir süre yönetti. Zabıta ve İtfaiye Müdürlerine yarınki kortej için bazı talimatlar verdi. 23 Nisan’ın anlamı üzerine açıklamalarda bulundu.
- İmamoğlu’nun aday ofisine Özgür Özel mührü

- Milletvekili Akbulut 10 Ocak münasebetiyle gazetecilerle buluştu

- Başkan Ercengiz’den yemekli 10 Ocak kutlaması

- Borçlu çiftçiye kredi yok!

- “NATO çökmüştür”

- Burdur Barosu’ndan Av. Polat cinayetine sert tepki

- Başkan Ercengiz’in 10 Ocak Mesajı

- “Yerel medya can çekişiyor”


