
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı
Başkan Ercengiz’in 1 Mayıs Mesajı şu şekilde
“1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günüdür.
1 Mayıs barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür. 1 Mayıs alın terinin, emeğin günüdür. İşçilerimizin döktüğü alın teri, verdiği emek, üretime sağladıkları katkı; geleceğe güvenle bakmamıza neden olmakta, yarınlarımıza ışık olmaktadır.
Maalesef Dünya ve Türkiye olarak zor günler geçiriyoruz. Ama bizler bu zor günlerde bu ülkenin bir emekçisi olarak; işçiye, alın terine ve emeğe değer veren bir anlayışla çalışmaya; üreteni ve üretimi önemseyerek görev yapmaya; emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle her 1 Mayıs’ta olduğu gibi emeğin kutsallığına olan inancımla; geçmişten günümüze emek mücadelesinde yitirdiğimiz tüm emekçilerimizi rahmetle anıyor, son günlerde çok şey borçlu olduğumuz sağlık emekçilerimiz başta olmak üzere tüm üreten ve emekçilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum.”
- İmamoğlu’nun aday ofisine Özgür Özel mührü
- Milletvekili Akbulut 10 Ocak münasebetiyle gazetecilerle buluştu
- Başkan Ercengiz’den yemekli 10 Ocak kutlaması
- Borçlu çiftçiye kredi yok!
- “NATO çökmüştür”
- Burdur Barosu’ndan Av. Polat cinayetine sert tepki
- Başkan Ercengiz’in 10 Ocak Mesajı
- “Yerel medya can çekişiyor”
