
Bucak’ta eşinin yeğeni olan 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan bir şahıs tutuklanarak hapishaneye kondu.
Ülkede ahlak düşkünlüğü hat safhada… Ülke, küçük çocuklara cinsel istismar, tarikat ve cemaat okullarında ve yurtlarında erkek çocuklarına bademleme dedikleri tecavüz olaylarıyla çalkalanıyor. Son olarak Bucak ilçemizde anılan sapıklık, küçük bir kız çocuğuna, eşinin yeğeni olan kız çocuğuna cinsel istismarla gündeme geldi.
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığının yaptığı yazılı açıklamaya göre, olay, Bucak’ta bir okulun rehber öğretmeninin, 13 yaşındaki SY isimli öğrencisinin, teyzesinin eşi olan 27 yaşındaki MG tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığından şüphelenmesiyle ortaya çıktı.
Söz konusu rehber öğretmen durumu kolluk kuvvetlerine bildirmesi sonucu Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma sonunda cinsel istismarcı MG “çocuğun cinsel istismarı” suçundan tutuklandı.