
Türkiye’nin tarihi günlerden geçtiğini, Türk Ordusu’nun terör örgütlerine karşı başarılı mücadeleler verdiğini, bu kapsamda “içerdeki terör unsurlarının beslendiği ve ülkemize karşı büyük bir tehlike oluşturulmak istenen kuzey Suriye terör koridoru”na karşı Türk Ordusu’nun Barış Pınarı Harekâtı’na başladığını belirten Burdur AK Parti örgütü, İl Genel ve Belediye Meclislerine olağanüstü ve tek gündem maddeli toplantılarla Mehmetçiğe destek kararı alma ve açıklamalarda bulunma çağrısında bulundu.

Bir Amerikan projesi olan ve içinde Türkiye’nin de bulunduğu 22 Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkesinin sınırlarının değiştirilmesini öngören BOP’un özünü oluşturan güney sınırlarımız boyunca kurulması planlanan ikinci İsrail kukla Kürt devletinin terör koridorunu darmaduman eden Mehmetçiğin Barış Pınarı Harekâtı’na Türk Milleti’nin desteği çığ gibi artıyor. Bir avuç ABD-PKK-HDP severin ve soyut savaş karşıtının dışında milletin kahir çoğunluğu Mehmetçiğin arkasında mevzilendi.
AK Parti Burdur örgütü de Burdur genelindeki İl Genel ve belediye Meclislerine çağrıda bulundu.
Bu kapsamda Burdur İl Genel Meclisi yarın saat 14,00’de olağanüstü ve tek gündem maddesiyle (Barış Pınarı Harekâtı’na destek amaçlı) toplanma kararı aldı.
AK Partili başkanlarca yönetilen Bucak, Gölhisar, Karamanlı, Ağlasun, Altınyayla ve Kemer İlçe Belediye Meclisleri ise Cuma günü olağanüstü toplanacağı öğrenildi.
CHP İl Başkanı İzzet Akbulut’tan aldığımız bilgiye göre, Burdur Belediye Meclisi de olağanüstü toplanacak. İl Genel Meclisi’nde CHP’li üyeler kendi görüşlerini ayrıca dile getirecekler.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Atatürk, mason ve Siyonist işbirlikçisi miydi?
- TGB’den Türk Gençliğine çağrı: “Birinci vazifeye atıl TGB’ye katıl!”
- Antalya Vatan Partisi’nden Trump ve Barrack’ın küstahlığına sert tepki
- BM’de dünyaya KKTC’yi tanıma çağrısı
- En iyisi Eskimolar gibi emeklileri beyaz ayılara ikram edin!
- Preveze’nin yıldönümünde Boğaz’da gövde gösterisi
- BURDUR EMS’de Gündemli Toplantı
- Bahçeli’den Türkiye’ye ilaç gibi öneri