
Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Burdurluları ünlü sanatçı Aydilge’nin vereceği konser ile buluşturacak.
Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Burdurluları ünlü sanatçı Aydilge’nin vereceği konser ile buluşturacak. Aydilge konseri, 23 Nisan Cumartesi günü saat 21.15’de Özgürlük ve Demokrasi Meydanında başlayacak.
Konserle ilgili bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayram coşkusunu hep birlikte yaşamak için güzel bir organizasyona imza atacağız. Milli bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. 23 Nisan Cumartesi günü saat 21.15’de tüm hemşehrilerimi Özgürlük ve Demokrasi Meydanına bekliyorum. Şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun” dedi.
- Takunyalı Efe’nin çiftliği – 1
- BİR DİPLOMA NE KADAR?
- Özgür Özel, AK Parti Kuruluş Yıldönümü hediyesini açıkladı
- Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçişini değerlendirdi
- Memurlar pazartesi 81 ilde iş bırakıyor
- İMO: “Depreme Hazırlıkta 26 Yıl Kaybettik”
- TES: “Hükümetin teklifi, masaya değil, alanlara itiyor”
- Memur ve Emekliler Alanlarda