Burdur’da dev FETÖ operasyonu

“Burdur’da FETÖ’cüler Bir Bir Kaçırılıyor”

Haberinden Sonra Anlamlı FETÖ Operasyonu

ABD/ FETÖ-PDY kapsamında büyük bir operasyon başlatan polis ByLock’çu 17 kişiyi gözaltına alarak soruşturma başlattı.

Bugün (7 Temmuz 2017 günü) sabah erken saatlerde Burdur merkezli 6 ilde eşzamanlı başlatıldığı belirtilen ABD/ FETÖ-PDY operasyonunda CİA casusluk örgütü FETÖ’nün şifreli gizli iletişim sistemi olan Bylock kullandıkları saptanan 17 kişinin gözaltına alınarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, operasyona 15 Temmuz şehidimiz polis memuru Akif Altay isminin verildiği belirtildi.

Akif Altay FETÖ operasyonunda gözaltına alınan kişilerin MA, MD, TÖ, SK, FK, DİD, SY, MÖ, DB, AU, OÖ, İK, RT, YM, CY ve MT adlı şahıslar oldukları öğrenildi.

Uzun zamandır FETÖ operasyonlarının durduğu ve sessizliğe gömüldüğü ilimizde, geçen hafta Aydınlık Gazetesinde ve Ulusal Kanal’da “Burdur’da FETÖ’cüler bir bir kaçırılıyor” başlıklı bir haber yayınlanarak Başsavcı Sadi Doğan’ın hedef alınması ve müteakiben Başsavcı Doğan’ın tayininin çıkmasının ardından FETÖ operasyonlarının birden başlaması kamuoyunun dikkatlerinden kaçmadı.

FETÖ şüphelisi 17 kişinin Emniyetteki işlemlerinden ve ifadelerinin alınmasından sonra Başsavcılığa sevkedilecekleri ifade edildi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.