
Anayasa’nın 90. Maddesine göre kurulan fiili sendikalardan olan Emniyet Teşkilatı Sendikası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Meclis’in açıldığı gün Ankara’da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü kapısında bombalı saldırı sonrası İçişleri Bakanı’na medya ve sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen saldırı karşısında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya destek verdi. Eski başkanlardan Zeki Kılınç, “terör örgütleri ve uyuşturucu çetelerine karşı verdiği mücadelenin belirli çevreleri rahatsız ettiğini biliyor ve gözlemliyoruz. Sayın Bakan’ımızın yanındayız” dedi.
1 Ekim günü Emniyet Müdürlüğü önünde cereyan eden PKK terör saldırı cereyan etti.
Müdürlük giriş kapısına gelen canlı bomba iki teröristten biri kendini patlattı. Diğerini hafif yaralı olan kahraman polislerimiz öldürdü.
Bu olay üzerine bunu bahane eden bazı odakların İçişleri Bakanı aleyhinde medya ve sosyal medyada saldırıya geçti.
Bu olay üzerine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya destek mesajları yağdı. Bunlardan biri de 15 Temmuz Şehitleri Derneği Genel Başkanı olan Zeki Kılınç idi. Başkan Kılınç sendikasının ortak açıklamasını paylaşarak, “Haklı ve meşru mücadelelerinde Sayın Bakanımızın ve Emniyet Teşkilatımızın sonuna kadar yanındayız” ifadelerine yer verdi.
İşte Başkan Kılınç’ın destek mesajı!
- Başkan Ercengiz’in 19 Eylül mesajı
- Başkan Ercengiz, gazilerle kahvaltıda buluştu
- BURDUR’da uyuşturucu tacirlerine operasyon
- CHP ‘Altı Ok’tan kopunca piyasa yöntemleri öne çıktı
- 50 yıl sonra bir kez daha savaş kapıda
- CHP’de neler oluyor?
- Bartalamos yasa dışı faaliyetlerini sürdürüyor
- Kore’den 75 yıl sonra gelen 4 şehit…