Engelli Parkı kuruluyor

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi tarafından Güzelleştirme Parkında yapımı başlayan engelli parkını inceledi.

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelleştirme Parkında engelli çocuklar için engelli parkı yapımı başladı. Engelli çocukların kullanımına uygun olarak yapılan engelli parkında incelemelerde bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz gazetecilere park hakkında bilgi verdi.

Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak engelli çocuklarımızın kullanması için Alyazma Orman İçi Piknik alanında engelli parkı oluşturmuştuk. Şehir merkezinde engelli çocuklarımıza yönelik parkımız yoktu. Bu dönem 30 oyun gurubu alımı yaptık. İhaleyi alan firmadan rica ederek engelli parkı istedik. İhale şartnamesinde olmamasına rağmen firma engelli çocuklarımız için engelli parkı hediye etti. Parkın kurulumu devam ediyor. Parkımızın giriş çıkışlarında bir düzenleme yapacağız. Engelli çocuklarımız engelli parkımızdan rahatlıkla yararlanabilecek” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.