
ABD güdümlü 15 Temmuz darbesine kalkışan, ancak ordu-millet birliği sayesinde kaldırdığı taşı ayaklarına düşüren silahlı terör örgütü FETÖ, varlığını ve etkisini koruma çabalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yeşilova ilçesinde 3 şüpheli yakalandı.
ABD operasyonel kuvveti FETÖ silahlı terör örgütü hayatiyetini ve varlığı devam ettirme çabası içinde. Bu kapsamda önceki gün İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, FETÖ’ye bağlılığını devam ettirme, örgütü ayakta tutma, üyeleriyle ailelerine maddi ve manevi yardımda bulunma amacıyla güncel bir yapılanma içine girdikleri saptanan SB, AP ve MÖ adlı şüpheliler gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheli şahıslar yapılan işlemlerin ardından dün sevkedildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla salıverildi.
- Başkan Ercengiz’den ORC Anket tartışmalarında kendisinin hedef alınmasına sert tepki
- Horasan’dan gelen sorumluluk
- Hakikati gören Kılıçdaroğlu’nun uyarıları çok önemli
- AYDINLIK gene fark attı
- Kurna TOKİ konutlarında infial
- SİBEL CAN YENİ YILI SAHNEDE KARŞILADI!
- Büyük ikramiyeyi kim kazandı/ tıkla kazancını öğren
- Üretim ve ithalat konusunda üreticisini koruyan halkçı-milliyetçi tutum örneği
