
23 Haziran’da haramilerin saltanatı yıkılacak!
Hazine yardımı yapılmadığı için İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığına aday Ekrem İmamoğlu’na yurt çapında açılan bağış kampanyasına milyonlar yağıyor. Burdur CHP de duyarsız kalmadı; İş Bankası önünde toplanan CHP’liler İmamoğlu’na toplu bağışta bulundu.
Hazine yardımı yapılmadığı için İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin tekrarlanacağı 23 Haziran seçim çalışmaları için Ekrem İmamoğlu’na yurt çapında açılan ve önceki gün yarım günde 5 milyon biriktiği basına yansıyan bağış kampanyasına milyonlar yağıyor. Burdur CHP de duyarsız kalmadı; İş Bankası önünde toplanan CHP’liler İmamoğlu’na toplu bağışta bulundu.
Toplu bağış etkinliğine CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, Burdur belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan yardımcısı Ali Say, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve CHP’liler katıldı.

Bağış etkinliğinde bir konuşma yapan İl Başkanı İzzet Akbulut, “haramilerin saltanatı 23 Haziran’da tekrar yıkılacak” dedi.
Bir konuşma da Başkan Ercengiz Yaptı; “Ekrem Başkan’a karınca kararınca bağış yapmak için buradayız” dedi.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Fransız tarihçi Todd: “Batı’nın hakimiyeti sona erdi”
- İzzet Akbulut: ‘Para Bitti, Fatura Yine Millete Kesiliyor!’”
- Milletvekili Korkmaz’dan eğitim yatırımları açıklaması
- Milletvekili Akbulut’tan TÜİK’in Enflasyon Verilerine Tepki
- Antalyalı Öncü Kadınlar Ankara’ya çıkartma yapacak
- Başkan Ercengiz engellilerle yemekte buluştu
- CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-4
- ABD’den dost olur mu?
- Atlantikçi Neoliberal ekonomi tarımı çökertiyor
- CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-3
