
Antalya Vatan Partisi İl Örgütü heyeti, Antalya’da faaliyet gösteren siyasi parti, sendika ve kitle örgütlerini, Türkiye, Rusya, Çin ve İran (TRÇİ) İttifakı temelinde aydınlatma ve ortak faaliyetler yapma önerisinde bulunma ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda dün heyetin Saadet Partisi ziyareti gerçekleşti. Antalya’nın sorunları ve çözüm önerileri konulu bir toplantı düzenleme ve ortak İran’a destek eylemlerinde bulunma kararı alındı.
Vatan Partisi Genel Merkezi’nin siyasi partilere TRÇİ ittifakı Platformu önerisi kapsamında il örgütleri de harekete geçti.
İl Başkanı Ahmet Özbay, İl Başkan Yardımcısı Sedat Müniroğlu ve Öncü Gençlik Başkanı Alper Akgündüz’den oluşan parti heyeti dün Antalya Saadet partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Özbay, Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Mehmet Fatih Tekin ile Vatan Partisi heyeti arasındaki görüşmenin çok verimli geçtiğini ifade ederek, siyasi partilerin il başkanlarının katılımıyla “Antalya’nın Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu bir toplantı yapma ve İran İslam Cumhuriyeti’ne destek amacıyla sahada ortak eylemler yapma konusunda mutabık kaldıklarını belirtti.
Görüşmenin ardından karşılıklı hediyeler takdim edildi.
başkan Özbay Başkan Tekin’e Teori’nin son sayısını hediye etti.


- İşçi hareketinde yeni aşama
- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER Fars Parsı kükrüyor
- “Açıklanan enflasyon değil, yaşanan yoksulluktur”
- Zor günlerin şiirleri-Sivas’a yakılan türkü
- Genel Sağlık İş’ten zehir zemberek açıklama

