
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 47’nci Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, F-16’lar ve Türk Yıldızları tarafından selamlama gösterisi yapıldı.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kıbrıs Barış Harekâtı ile KKTC Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 47’nci Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, KKTC’de F-16’larımızın yanı sıra Türk Yıldızları’nca da gerçekleştirilen gösteri /selamlama uçuşunun görüntülerini paylaştı.
MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kıbrıs Barış Harekâtı ile ‘KKTC Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 47’nci Yıl Dönümü’ etkinlikleri kapsamında, F-16’larımızın yanı sıra Türk Yıldızları tarafından KKTC’de gösteri/selamlama uçuşu gerçekleştirildi” denildi.

- TÜİK 2025’de hayvan sayısı arttı diyor ama…

- Ramazan birleştiriyor, MEB ayrıştırıyor

- CHP’de yolsuzluğu eleştirmek yasak!

- Türkiye hayvancılığının umudu gençlerde

- TGB’den MEB Ramazan Kılavuzuna sert tepki

- Şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeği

- 24 Maddelik ‘Ramazan Etkinlikleri Rehberi’ soruşturma konusu oldu

- Altındaki olağanüstü yükseliş ve aşırı dalgalanma

