
Yürüttüğü projeler ile çalışmalarına güç katan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) TÜBİTAK proje başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Üç tanesi özgün biri derleme olmak üzere 4 bilimsel makale sahibi MAKÜ Veteriner Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Musa Tatar’ın yürütücüsü olduğu 120 O 941 Nolu “Sıçanlarda Gebeliğin Farklı Trimesterlerinde Plasenta ve Uterus Dokusunda Plasental Büyüme Faktörü (Pigf) ile Adamts’Lerin (Adamts 1-4-8) İfade Düzeylerinin İncelenmesi” isimli TÜBİTAK Projesi kabul edildi.
MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz kazanılan bu başarıdan dolayı Dr. Öğr. Üyesi Musa Tatar’ı kutlayarak MAKÜ yönetiminin projelere desteğinin devam edeceğini belirtti.

- Kültür ve Turizm Bakanlığı, Atatürk düşmanlarına teslim olamaz!

- Belediyeden gazi ve şehit yakınlarına jest

- Mobil araç yıkamada müthiş ve tehlikeli kirlenme

- Biçare emeklinin yüreğine su serpen çağrı

- Burdur Gölü alarm veriyor!

- Üretim Devrimi’nin ayak sesleri

- “Şimdi Milli Demokratik Devrimimizi tamamlama zamanıdır.”

- ‘Asgari ücrette rakam değil sistem tartışılmalı’


