
Kamuoyunda Hükümet yanlısı olarak bilinen sendikalar darmaduman; kimisi de siyasete soyunmuş, belediye başkan adaylarının kuyruğuna takılarak destek toplantılarında

Gölhisar/ Yusufça Belde Belediye Başkan adayı, Gölhisar Belediyesi eski itfaiye eri Bayram Gülmez’e destek için memur sendikaları temsilcileri, işlerini güçlerini ve asli görevlerini bırakarak Yusufça’ya çıkartma yaptı. Zavallı kamu emekçilerinin aidatlarını kullanarak Ankara’dan bile gelenler olduğu belirtiliyor.
Eski Gölhisar Belediyesi itfaiye eri olan Yusufça Belde Belediye Başkan adayı Bayram Gülmez’e destek amaçlı, Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Burdur Memur Sen İl Temsilcisi Murat Bulut, Sağlık Sen İl Temsilcisi M. Faruk Ozan, Burdur Bem Bir Sen İl Temsilcisi Süleyman Kuzey, çeşitli illerden gelen sendika temsilcileri Yusufça’da biraraya geldi.
Yusufça kamuoyu bu memur sendika skandalıyla çalkalanıyor.
MEMUR MESELELERİ İÇİN MÜCADELE
EDECEKLERİNE POLİTİKACILARA DESTEĞE GİTTİLER


Duyanları infiale sürükleyen bu olay, özellikle kamuoyunda hükümet yandaşı olarak anılan sendikalardaki çürümenin ve yozlaşmanın zirveye çıktığının aynası olduğu ifade ediliyor. 3600 ek gösterge başta olmak üzere sağlık çalışanlarının yıpranma payı ve döner sermaye meseleleri, milli eğitim çalışanlarının birçok problemleri, itfaiye ve zabıta çalışanlarının sorunları gibi sendikal meseleleri bir kenara atarak ve milyonlarca memurun özlük hakları konusunda mücadele etmeleri gerekirken, üyelerden kesilen aidat ücretlerini siyasi parti ve politikacıların hizmetine sunan bu sahte sendikacıların, Yusufça halkına bol bol hayal sattıkları, pembe masallar anlattıkları, olmadık vaatlerde bulundukları bildiriliyor.
İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERLİĞİ YATIRIM İNŞAAT
MÜDÜRÜ KUZEY, YUSUFÇALILARA YATIRIM GETİRME SÖZÜ VERDİĞİ İDDİALARI
Pembe masallar konusunda şirazeden çıkan Burdur Bem Bir Sen İl Temsilcisi, Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yatırım İnşaat Müdürü Süleyman Kuzey’in Yusufça halkına, Valilik ve Milletvekilliği yetkilerini kullanarak, Yusufça’ya yatırım getireceğine söz verdiği ileri sürülüyor.

- Kanırta kanırta kazanmak
- Atatürk, mason ve Siyonist işbirlikçisi miydi?
- TGB’den Türk Gençliğine çağrı: “Birinci vazifeye atıl TGB’ye katıl!”
- Antalya Vatan Partisi’nden Trump ve Barrack’ın küstahlığına sert tepki
- BM’de dünyaya KKTC’yi tanıma çağrısı
- En iyisi Eskimolar gibi emeklileri beyaz ayılara ikram edin!
- Preveze’nin yıldönümünde Boğaz’da gövde gösterisi
- BURDUR EMS’de Gündemli Toplantı
- Bahçeli’den Türkiye’ye ilaç gibi öneri
- Hristiyanlara Türkiye’de zulmediliyormuş!
Ali Orkun Ercengiz’in projeleri için tıklayınız
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12858" title="false" lightbox="dark"]
“Ata Eti, İte Otu!”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]