
Burdur Belediyesi Trafik Zabıta Birimi’ne bağlı ekipler ara tatilin ardından okul servis araçlarını yeniden denetlemeye başladı.
Burdur Belediyesi Trafik Zabıta Birimi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından her gün onlarca öğrencinin kullandığı C Plaka okul servis araçlarını, öğrencilerin güvenli bir şekilde ulaşımın sağlaması, servis taşımacılığının disiplin altına alınması, korsan taşımacılığın önlenmesi ve fiilen çalışmakta olan şoför esnafının haklarının korunması maksadıyla Burdur Kent Merkezi ve okul önlerinde öğrenci servis araçlarına yönelik denetimler tüm hızıyla devam ediyor.
Denetlemelerde öncelikle okul servis araçları kullanma belgeleri, çalışma ruhsatları kontrol edildi. Bunun dışında okul servis araçları, servisleri inceleme formu kriterlerine göre inceleme yapıldı. Buna göre de araçta bulunan öğrenciler için emniyet kemeri, araçların bakım ve temizliği, güvenlik sistemi, araç muayeneleri, yardımcı personel ve iniş binişlerde çocuklara refakat edilip edilmesi gibi maddeler değerlendirildi.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”
- Yazarımız, Sagalassos’ta tarihi dokudaki tahribatı altı maddede gösterdi
- Hükümet krizin yükünü emekçinin sırtına yükleme kararından vazgeçmiyor
- GÜNAH HARİTAMIZ
- Antalya Valiliği Mermerli Plajı Restorasyon İhalesinde skandallar bitmek bilmiyor
- Dr. Perinçek’in İran-İsrail savaşını değerlendirmesi