Şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeği

Vali Bilgihan, ramazan ayının ilk iftarında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Burdur Valiliği tarafından Lavanta Tepesi Otel’de düzenlenen programda konuşan Vali Bilgihan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

İftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Bilgihan, programda yaptığı konuşmada ramazan ayının manevi iklimine dikkat çekti.

Ramazan’ın ilk gününde aynı sofrada buluşmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Bilgihan, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Vali Bilgihan, “Bir insanın hayattaki en değerli varlığını, canından bir parçayı kaybetmesinin ne demek olduğunu en iyi sizler bilirsiniz. Sizlerin yaptığı büyük fedakârlık sayesinde bizler bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Sizler bizim başımızın tacısınız” dedi.

Şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman devletin yanında değil, devletin kalbinde olduğunu vurgulayan Bilgihan, tüm kurum ve personelin kendilerini birer evlat ve hizmetkâr olarak gördüğünü dile getirdi.

Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu belirten Bilgihan, bu mübarek ayın toplumsal dayanışmayı daha da pekiştirmesini temenni etti.

Konuşmasında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını ifade eden Bilgihan, gazilere ve ailelerine sağlık ve afiyet dileklerini iletti.

Vali Bilgihan ayrıca, katıldığı Valiler Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selam ve muhabbetlerini de ileterek, ramazan ayının hayırlara vesile olması ve bayrama hep birlikte ulaşılması temennisinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir