
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, geçen yılın başında Ocak Meclisi’nin Şubat/ 2020’de uygulanmak üzere aldığı, katı atık bedellerini su faturalarına yansıtılması kararının bu ay uygulamaya konduğunu, Şubat su faturalarının yüzde 25 daha pahalı geleceğini belirterek, Belediye’den bu uygulamanın durdurulmasını istedi.
Geçen yılın başında Ocak Meclisi’nin Şubat/ 2020’de uygulanmak üzere aldığı, katı atık bedellerini su faturalarına yansıtarak konutlardan 6,4 lira, ticari yerlerden de sınıfına göre belirlenen tarifeyle ücret alınması kararının bu ay uygulamaya konduğunu, Şubat su faturalarının yüzde 25 daha pahalı geleceğini belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Belediye’ye bu uygulamanın ertelenmesi çağrısında bulundu.

İşte Okan’ın açıklaması!
ERTELEME OLMASINA RAĞMEN BURDUR BELEDİYESİ ÇÖP PARASINI TOPLAMAYA BAŞLADI
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN BU KONUDA UYARISI VARDI!..
Geçtiğimiz Ocak ayında Burdur Belediye Meclisi, CHP’li belediye yönetiminin teklifi ile 2020 Şubat ayında uygulanmak üzere katı atık bedellerini su faturalarına yansıtarak konutlardan 6,40₺, ticari yerlerden de sınıfına göre belirlenen tarifeyle ücret alınması kararını CHP Meclis üyelerinin çoğunluğu ile belediye meclisinden geçirdi.
SU FATURALARINDA ORTALAMA %25 ARTIŞ OLDU
Bu ay (Şubat) su faturalarına bu uygulama yansıdı ve vatandaşlarımız yaklaşık su faturalarını ortalama %25 daha fazla ödemeye başladı.
AK Parti grubumuz katı atık bedeli konusunda Cumhurbaşkanımızın kararnamesi ile ATIKSU ALTYAPI VE EVSEL KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİNDE UYULACAK USUL VE ESASLARA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ uygulamasının 31/12/2020 tarihine uzatılmasını hatırlatarak bu yılda alınmamasını çekincelerini aktararak ısrarcı olmuşturlar.
HADİ CUMHURBAŞKANIMIZIN ERTELEME KARARINI UYGULA

18 Uygulaması ile ilgili uyarımızı çarpıtarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın 18 Uygulaması ile ilgili kararnamesine sanki karşı çıkıyormuşuz imajı yaratmaya çalışan CHP ve Belediye Başkanı görüldüğü gibi işine gelmeyen konularda Sayın Cumhurbaşkanımızı dinlemeyi kabul etmiyor. 18 Uygulaması ile ilgili kararlarını takip eden sizler bu katı atık bedelinin alınmasının bir yıl ertelenir kararını dikkate almanızı istiyoruz.
HEM ÇÖPÜMÜZÜ SATIYOR HEMDE ÇÖP PARASI TOPLUYOR
Aynı zamanda Burdur Belediyeler Birliğinin AK Partili Burdur Belediye yönetimi zamanında başlayan ve şu an tamamlanan katı atık bertaraf tesisinden gelecek gelir ile vatandaşımızın ödeyeceği katı katık bedeline katkı konarak sembolik bir katı atık bedeli alınabilirdi.
ŞUBAT AYI SU FATURALARININ ARTIŞININ NEDEN KAYNAKLANDIĞINI KAMUOYUNUN BİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNEREK,
Takdiri çok kıymetli Burdur Kamuoyuna Bırakıyoruz…
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”
- Yazarımız, Sagalassos’ta tarihi dokudaki tahribatı altı maddede gösterdi
- Hükümet krizin yükünü emekçinin sırtına yükleme kararından vazgeçmiyor
- GÜNAH HARİTAMIZ
- Antalya Valiliği Mermerli Plajı Restorasyon İhalesinde skandallar bitmek bilmiyor