
Vatan Partisi eski Burdur İl Başkanı İbrahim Kılınç 31 Mart yerel seçimlerinde Vatan Partisi Yeşilova Belediye Başkan Adayı oldu. Emekli öğretmen olan İbrahim Kılınç, hem Yeşilova halkına sunacağı projeleri ve seçim sürecini hem de özel hayatını KıvılcımHaber’e anlattı.
Kılınç özgeçmişini şöyle ifade etti:
21 Ocak 1960 yılında önceden Yeşilova’ya şimdi Burdur merkeze bağlı olan Kocapınar Köyünde doğdum. 1944 Isparta Gönen Köy Enstitüsü ilk mezunlarında Mehmet Ali Kılınç’ın beş çocuğunun en küçüğüyüm. İlk orta ve lise eğitimimi Burdur ilinde tamamladıktan sonra 1980 yılında Ankara Eğitim Enstitüsünden mezun oldum. Gümüşhane, Muğla, Erzurum, Samsun, Isparta ve aydın illerinin okullarında öğretmenlik yaptım. Öğretmenlik yaptığım sürede öğretmen sendikalarında görev aldım. 2006 Yılında Aydın Söke ilçesinde görevimi yaptıktan sonra emekli oldum. Emekli olduktan sonra Yeşilova’ya yerleştim. Yaklaşık 10 yıl esnaflık yaptım.
Evliyim ve iki çocuğum var. Kızım Arizona ASU Üniversitesinde doktorasını tamamladı ve aynı üniversitede çalışmaktadır. Oğlum Antalya’da mali müşavir olarak kendi bürosunda özel olarak çalışmaktadır
Başkan Adayı Kılınç, projelerinin bir kısmını parti binalarında, bir kısmını sahada açıkladı.
İşte Kılınç’la röportajımız; izleyelim!
- Atatürk, mason ve Siyonist işbirlikçisi miydi?
- TGB’den Türk Gençliğine çağrı: “Birinci vazifeye atıl TGB’ye katıl!”
- Antalya Vatan Partisi’nden Trump ve Barrack’ın küstahlığına sert tepki
- BM’de dünyaya KKTC’yi tanıma çağrısı
- En iyisi Eskimolar gibi emeklileri beyaz ayılara ikram edin!
- Preveze’nin yıldönümünde Boğaz’da gövde gösterisi
- BURDUR EMS’de Gündemli Toplantı
- Bahçeli’den Türkiye’ye ilaç gibi öneri
- Hristiyanlara Türkiye’de zulmediliyormuş!
- MAKÜ’nün, TEKNOFEST 2025’te zirai teknolojilerle ilgi odağı olması