
Burdur /Yeşilova ilçesinde bir şahsın bir okul bahçesinde üç kız çocuğuna oyun esnasında cinsel tacizde bulunduğundan dolayı Savcılık dava açtı.
Yeşilova’da bir okulun bahçesinde bulunan parkta şişe çevirmece oynandığı sırada küçük yaştaki 3 kız çocuğuna ahlaksız sorular sorarak cinsel tacizde bulunan RD adlı şahıs, Cumhuriyet Savcılığı’nca başlatılan ve tarafların alınan ifadeleri sonucu çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliği’nce tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, 18 Mart 2020 tarihinde görülecek olan duruşmanın takipçisi olduğunu belirterek, Emniyet Teşkilatına ve vatandaşlara çağrıda bulunarak, bu tip olaylar karşısında daha dikkatli olmaya davet etti.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- TMMOB Sempozyumunun sonuç bildirgesinden yakın acil tehlike uyarısı
- Yerele önem vermeyen kitap fuarı
- Veteriner Hekim Üstüner’le söyleşi
- Kuzey Suriye’de çanlar SDG için çalıyor
- Burdur’da trafik canavarı 2 can aldı
- Öncü kadınlar: “Üretmeye, yönetmeye, devrime hazırız!”
- Burdur Belediyesi’nin 13. Kitap Fuarı açıldı
- Fransız tarihçi Todd: “Batı’nın hakimiyeti sona erdi”
- İzzet Akbulut: ‘Para Bitti, Fatura Yine Millete Kesiliyor!’”
