
Son yılların tarzı, şarkıları ve yenilikçi ismi Simge, yeni şarkısı “Kısaca” ile yine adından sıkça söz ettireceğe benzer.
Sözleri Sibel Algan‘a, müziğinde kendisi ve Aytaç Özgümüş, Okay Barış, Sibel Algan, düzenlemesinde ise Aytaç Özgümüş ve Atıl Aksoy imzası olan “Kısaca”, bu yılın hit şarkısı olarak giriş yaptı. Yılın aşk şarkısına aday olan “Kısaca”, birçok müzik eleştirmenine göre Simge’nin, bugüne kadar çıkardığı hitler arasında yine iddiasını ortaya koyuyor yorumlarını aldı.
‘Mış Mış’, ‘Öpücem’, ‘Prens ve Prenses’, ’Sevmek Yüzünden’ gibi birçok hiti ile pop müzikteki çıtasını sürekli yükselten Simge, yeni şarkısının tanıtımı için Fethi Karaduman ve Seçkin Süngüç‘ün objektifine ayrı zamanlarda poz verdi. Şarkısı kadar görselliğe de önem veren Simge, son fotoğraflarıyla da çok konuşulacağa benziyor.
- Emekliler meydanlarda

- Anadolu Aleviliği bölücü değil birleştiricidir

- Orta Çağ zorbalığının zuhuru
- Karamusa Suyu İl Masasında

- Karamusa Suyu konusunda bir açıklama da Çavdır Belediye Başkanından geldi

- Karamusa Suyu isyanları başladı

- Geleceği Üretenler TEKNOFEST’te Buluşuyor

- MAKÜ, TEKNOFEST Tarım Teknolojileri Projeleri için hazırlıklarına başladı

