
Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, bir Polis heyeti Vali Arslantaş’ı ziyareti etti; Vali Arslantaş başarılı Polislere başarı belgelerini verdi ve İstasyon Caddesi’nde kurulan Polis Tanıtım Stantları ziyareti etti.
Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve emniyet mensuplarından oluşan bir Polis heyeti Vali Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti.
Çiçek takdimini müteakiben Müdür Bitirik, hafta etkinlikleri hakkında bilgi sundu.
Vali Arslantaş, görevlerinde gösterdikleri sütün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı 10 Polisi Başarı Belgesiyle ödüllendirdi.
Ziyaret sonrası Vali Arslantaş, etkinlikler kapsamında İstasyon Caddesinde Emniyetin çeşitli şubeleri tarafından açılan tanıtım stantlarını ziyaret ederek görevli polislerden bilgi aldı.
- Ukrayna’da oyuncu değişikliği mi?
- ‘Kadına yönelik şiddet üretim seferberliğiyle çözülür’
- Bu kez gazetecilerin kendisi haber konusu oldu
- MAKÜ’lü Gastronomi Öğrencilerinden 2 Ayrı Madalya
- Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Öğrenciye yazarından 100 Kitap
- Emekli olan 41 yıllık başöğretmenin şahane uğurlanışı
- Türkiye 85 yıl sonra da Atatürk’ün aydınlattığı yolda…
- Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu MAKÜ Lavanta Tepesi’nde yapıldı