
Hyundai Avrupa CEO’su, 2020’lerin sonuna kadar kentlerin semalarında uçan arabaları gözlemleyeceğimizi, böylece trafik tıkanıklıklarını ve işkencesini azaltacağını umduğu uçan araba teknolojisinin insanlığın geleceğinin bir parçası olduğunu söyledi.
Hyundai patronları, uçan arabaların 2020’lerin sonuna kadar şehir hayatının bir gerçeği haline geleceğinde ısrarcı…

Chiara Giordano’nun Press Association’dan yararlanarak hazırladığı habere göre, Güney Koreli otomobil üreticisinin Avrupa operasyonlarının başkanı ve CEO’su Michael Cole, trafik tıkanıklıklarını ve salımları azaltacağını umduğu teknolojinin “gerçekten de geleceğin bir parçası” olduğunu söyledi.
Motor Üreticileri ve Satıcıları Derneği tarafından düzenlenen bir konferansta konuşan Cole, “Bunu gerçekten hayata geçirebilmemiz için biraz zaman gerekiyor. Fakat 2020’lerin ikinci yarısında kentsel hava hareketliliğinin ister şehir içinde, hatta ister şehirlerarasında tıkanıklıkları gidermek ve salımları azaltmak için kesinlikle büyük bir fırsat sunacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

- Fransız tarihçi Todd: “Batı’nın hakimiyeti sona erdi”

- İzzet Akbulut: ‘Para Bitti, Fatura Yine Millete Kesiliyor!’”

- Milletvekili Korkmaz’dan eğitim yatırımları açıklaması

- Milletvekili Akbulut’tan TÜİK’in Enflasyon Verilerine Tepki

- Antalyalı Öncü Kadınlar Ankara’ya çıkartma yapacak

- Başkan Ercengiz engellilerle yemekte buluştu

- CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-4

- ABD’den dost olur mu?


