
Hyundai Avrupa CEO’su, 2020’lerin sonuna kadar kentlerin semalarında uçan arabaları gözlemleyeceğimizi, böylece trafik tıkanıklıklarını ve işkencesini azaltacağını umduğu uçan araba teknolojisinin insanlığın geleceğinin bir parçası olduğunu söyledi.
Hyundai patronları, uçan arabaların 2020’lerin sonuna kadar şehir hayatının bir gerçeği haline geleceğinde ısrarcı…

Chiara Giordano’nun Press Association’dan yararlanarak hazırladığı habere göre, Güney Koreli otomobil üreticisinin Avrupa operasyonlarının başkanı ve CEO’su Michael Cole, trafik tıkanıklıklarını ve salımları azaltacağını umduğu teknolojinin “gerçekten de geleceğin bir parçası” olduğunu söyledi.
Motor Üreticileri ve Satıcıları Derneği tarafından düzenlenen bir konferansta konuşan Cole, “Bunu gerçekten hayata geçirebilmemiz için biraz zaman gerekiyor. Fakat 2020’lerin ikinci yarısında kentsel hava hareketliliğinin ister şehir içinde, hatta ister şehirlerarasında tıkanıklıkları gidermek ve salımları azaltmak için kesinlikle büyük bir fırsat sunacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

- Emekli yazıları13
- ANTGİAD’tan genç beyinlere yatırım

- Muhittin Böcek’in etkin pişmanlık ifadesi

- Gökhan Böcek’in HTS kayıtlarıyla doğrulanan ifadesi, CHP’de “Adaylık Borsası”na işaret ediyor

- İran’ın yenilmezliğinin kaynağı: Fedakarlıkta birleşmek
- Yükselen Asya sürecinde İran direnişinin sonuçları Bursa’da masaya yatırıldı

- Emekliyi mahkeme kapılarında süründürenlerin ayıbı!

- ANNELERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPERİZ!


