
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından düzenlenen Geleneksel Türk Mutfağı Yemekleri Yarışması, Kitap ve Kahve Uygulama Kafeteryasında yapıldı. Yarışmayı Hünkâr Beğendi kazandı.

15-19 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışma programına MAKÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri ve Burdur halkı yoğun ilgi gösterdi.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Âdem Korkmaz, Rektör yardımcıları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç, MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp ve Yörük Kültürleri Araştırma Derneği Başkanı Alaattin Kalkan’ın jüri olarak yer aldığı yarışmada toplam 26 yemek kıyasıya mücadele etti.
Yarışmaya katılan öğrencilerin hazırlayıp sundukları yarışmanın birinciliğini Talha Acar, Eren Yunus Dağlı ve Hakan Oğulcan Çakır’ın hazırladığı “Hünkâr Beğendi” kazandı. Ahmet Furkan’ın hazırladığı “Hünkâr Beğendi” ikinci olurken, Batuhan Yıldız’ın hazırladığı “Kuzu Gömleği” adlı yemek ise üçüncü oldu.

Yarışmacılara ödülleri Burdur Valisi Hasan Şıldak, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç tarafından takdim edildi.
KİTABIM: “ATA ETİ, İTE OTU!”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Papa ziyaretini CIA tertip etti
- Perinçek: ‘Muhatap’ kabul etmek PKK ile sözleşme yapmak anlamına gelir
- Kılıçdaroğlu kimleri rahatsız etti
- Emekliler lütuf değil, haklarını talep ediyorlar
- Emekli bir öğretmenin başarı hikayesi
- MAKÜ’de Öğretmenler Günü kutlaması
- TDV’den Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere ve öğrencilere anlamlı hediye
- Papa ve Bartholomeos’un ‘ekümenik’ toplantısına tepki
- ANTGİAD’dan “Başarı ve Batış Hikayesi” Üzerine Çok Özel Bir Söyleşi
- Yeşilova’da “Çocuk Dostu Salda Sözleşmesi” İmzalandı
