
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ercengiz mesajında engelliliğin, yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli bir sorun olduğunu belirtti.
Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekildi:
“Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak engellilerimizi başkalarına gereksinim duymadan yaşamını sürdürebilen, kendine yeten, üretken bireyler olabilmeleri var gücümüzle çalışacağız. Engelli vatandaşlarımızın gereksinimleri doğrultusunda düzenlemelerin yapılması; onların sosyal yaşama katılmalarını olanaklı kılacak, gururları incinmeden, yoksunluk ve eksiklik duyumsamadan yaşayabilmelerini sağlayacaktır.
Engelli yurttaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarını çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevimiz olduğu gibi önemli toplumsal sorumluluklarımızdandır.
Engelli yurttaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, engellilerimize engelsiz bir yaşam diliyorum”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Adalet Bakanlığı Fon Vurgununda resti çekmeye hazırlanıyor
- Kongreler süreci kargaşalığa dönüştü
- CHP Sözcüsü Sarı’dan ‘Mekke Anlaşması’ tepkisi
- Doğu Perinçek’ten Meclis’e çağrı
- ‘Fon vurgunu milli güvenlik sorunu’
- Emekli yazıları30
- 217/A Madde bir gazeteciyi daha hapse gönderdi
- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER-Son Er Polat Öldü mü!*

