
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 12 Mayıs Anneler günü nedeniyle Burdur Belediyesi Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin günlerini kutladı.
Ziyarette Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Oğlu Mehmet Ali Ercengiz, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.
Huzurevi’nde kalan annelerin gününü kutlayan ve onlarla sohbet eden Başkan Ercengiz, yaşlı bireylere herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Başkan Ercengiz ”yaşlı bireylerimize ne kadar hizmet ve hürmet etsek azdır. Annelerimiz bizim başımızın tacıdır. Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bizler de ne isterseniz yapmaya hazırız. Yeter ki siz mutlu ve huzurlu olun” dedi.
Huzurevi Sakinleri de Başkan Ercengiz’e ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirdi. Huzurevi’nde mutlu olduklarını ve hiçbir ihtiyaçları olmadığını belirten huzurevi sakinleri, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirttiler.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Muhittin Böcek 399 milyon TL’yi ödemeyi taahhüt etti
- Hipersonik özgüvensizlik
- Küresel Ergenekon’dan Çıkış Hükümleri
- ANTALYA’da Latif Polat’tan Vatan Partililere müzik şöleni
- Sağlık iş kolunda yetki dengeleri değişti
- Dünya antiemperyalist gençliğine övgü
- ANTGİAD Genç Beyinleri Aynı Çatıda Buluşturdu
- Mutlak butlanı müteakiben CHP’de infial
- Emekli yazıları14
