
Burdur Belediyesi Kültür Turları Kapsamında düzenlediği Konya gezisi Ramazan ayı olması nedeniyle ve vatandaşların yoğun ilgisi üzerine tekrar düzenleniyor.
Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği ve yerel seçimler öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in özellikle kadınlara söz verdiği Kültür Turları kapsamında ilk gezi Konya’ya düzenlenmişti. Ramazan ayı olması nedeniyle kadınlardan gelen yoğun istek üzerine 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü sabah saat 05.00’da yeniden günü birlik Konya gezisi düzenlendi.
Burdur Belediyesi Kültür Turları kapsamında düzenlediği 2. Konya gezisi için katılımcıların, 27 Mayıs Pazartesi gününe kadar saat: 09.00-17.00 saatleri arasında Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri belirtildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılan müracaatların ardından, geziye katılacak kadınlar, noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Atatürk, mason ve Siyonist işbirlikçisi miydi?
- TGB’den Türk Gençliğine çağrı: “Birinci vazifeye atıl TGB’ye katıl!”
- Antalya Vatan Partisi’nden Trump ve Barrack’ın küstahlığına sert tepki
- BM’de dünyaya KKTC’yi tanıma çağrısı
- En iyisi Eskimolar gibi emeklileri beyaz ayılara ikram edin!
- Preveze’nin yıldönümünde Boğaz’da gövde gösterisi
- BURDUR EMS’de Gündemli Toplantı
- Bahçeli’den Türkiye’ye ilaç gibi öneri
- Hristiyanlara Türkiye’de zulmediliyormuş!