
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Halk Oyunları Topluluğu tarafından düzenlenen MAKÜ Halk Oyunları Topluluğu ve Burdur Bale Sanat Merkezi Dans Gösterisi, Konferans ve Sergi Salonu’nda yapıldı.

MAKÜ Halk Oyunları Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Nurgül Mıhladız yönetiminde yapılan ve Burdurlu dans severlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan etkinlik, bale gösterisi ile başladı. Modern, solo ve karma bale gösterilerinin ardından Latin Dans Ekibi tarafından dans performansı sergilendi.

Zeybek ve çiftetelli gösterisinin ardından MAKÜ Halk Oyunları Ekibinden Şefika Çağlayan Aras tarafından modern dans gösterisi ve Emir Acar tarafından ferace zeybeği oynandı.
Gösteri, 17’nci Uluslararası Süper Lig Stilize Dalda Türkiye Birincisi olan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile son buldu.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Atatürk, mason ve Siyonist işbirlikçisi miydi?
- TGB’den Türk Gençliğine çağrı: “Birinci vazifeye atıl TGB’ye katıl!”
- Antalya Vatan Partisi’nden Trump ve Barrack’ın küstahlığına sert tepki
- BM’de dünyaya KKTC’yi tanıma çağrısı
- En iyisi Eskimolar gibi emeklileri beyaz ayılara ikram edin!
- Preveze’nin yıldönümünde Boğaz’da gövde gösterisi
- BURDUR EMS’de Gündemli Toplantı
- Bahçeli’den Türkiye’ye ilaç gibi öneri
- Hristiyanlara Türkiye’de zulmediliyormuş!
- MAKÜ’nün, TEKNOFEST 2025’te zirai teknolojilerle ilgi odağı olması