
Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu (MKK) üyesi Mehmet Bedri Gültekin’in annesi Fatma Gültekin hayatını kaybetti.
Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu (MKK) üyesi ve KıvılcımHaber köşe yazarı Mehmet Bedri Gültekin’in annesi Fatma Gültekin 101 yaşında hayata veda etti.
Ulusal Kanal’ın haberine göre, 1919 yılında doğan Fatma Gültekin 5’i kız 5’i erkek 10 çocuk annesiydi. Gültekin aynı zamanda mücadeleci bir Vatan Partisi üyesiydi.

Gültekin için memleketinde Tunceli Cemevi’nde tören yapıldı. Cenaze törenine Vatan Partisi’nin Tunceli ve çevre illerdeki yönetici ve başkanlarıyla birlikte köy ahalisi katıldı.
Yapılan törenden sonra Fatma Gültekin, Gömemiş köyündeki köy mezarlığına defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Antalya CKD’den CHP Kadın Kollarına ziyaret
- Vatan Partisi Konyaaltı İlçe Kongresi tamamlandı
- Norm fazlası 80 bin öğretmen öğrencisiz kaldı
- CHP Merkez İlçe’den Burdur halkına çağrı
- CHP’yi kim böldü gerçek ortaya çıktı
- Burdur CHP’den düğün ziyaretleri
- BURDUR CHP Merkez İlçe’de yönetim listesi tamam
- YÜKÜMLÜ HÜKÜMLER- Küresel TRÇİ Gücü Hükümleri

