
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında bağırıp çağrışma, söz düellosu cereyan etti. Soylu İslam’a, “hain”, “provokatör”, “FETÖ’cü” sözleriyle saldırdı.
Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam, TBMM Komisyonu’nda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun üzerine yürüdü. Soylu, ‘Sen FETÖ savunucususun’ diyerek tepki gösterdi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, İçişleri Bakanlığı’nın bütçesinin görüşmeleri sırasında Saadet Partili Cihangir İslam ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında gerginlik çıktı. İslam, FETÖ sanığı Ahmet Altan’ı savundu. Ortalık bir anda karıştı, gerginlik yaşandı. Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilenler için pasaport isteyen İslam’a Soylu tepki gösterdi.
Bakan Soylu, SP’li İslam’a yönelik “ahlaksızlık yapma, terbiyesiz adam. Sen provokatörsün. Sen Türkiye Cumhuriyeti’ne her zaman ihanet ettin. Sen hainsin. Senin provokatör olduğunu herkes biliyor. Sen FETÖ savunucususun” diyerek tepki gösterdi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri:
@cihangirislam: ”Ahmet Altan’ın terörle ne alakası var, susturamadığınız adamları tutukluyorsunuz. Gideceksiniz!”
@suleymansoylu: ”Sen Türkiye Cumhuriyeti Devletine her zaman ihanet ettin. Sen hainsin!”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- St. Petersburg Forumu (SPIEF) ve Rusya’nın Avrupa ile Savaşı
- Mutlak Butlan sonuçları
- Kılıçdaroğlu düğmeye basıyor
- MAKÜ’nün Psikoloji biliminde üstünlüğü tescillendi
- Kılıçdaroğlu: “CHP Genel Başkanı yurt dışına gidip yardım dilenemez”
- Türkiye Doğu Akdeniz’den sıkıştırılıyor
- Hüseyin Haydar’dan az rastlanan edebi olay
- CHP’de ‘Salı krizi’: Partiyi bölme planı hızlandı
