
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yeni tip koronavirüs (kovid19) salgınında sokağa çıkma yasağı uygulanan ve salgının kontrol altına alınmasında kurallara tam uyum sağlayarak büyük rol oynayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların maske ve dezenfektan ihtiyacının karşılanacağını duyurdu. Ayrıca tatil müjdesi verdi.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’tan 65 yaş ve üstü vatandaşlara heyecanlı bir jest geldi.
Yeni tip koronavirüs (kovid19) salgınının kontrol altına alınmasında 45 gün eksiksiz sokağa çıkma yasağına tam uyum sağlayarak belirleyici bir rol oynayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların maske ve dezenfektan ihtiyacının karşılanacağı müjdesi veren Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ayrıca, salgın süreci bittiğinde 65 yaş ve üzeri vatandaşları belediyenin tatil tesislerinde misafir edeceklerini açıkladı.
Twitter hesabından paylaşım yapan Yavaş, şu ifadeleri kullandı:
“Salgında örnek bir sorumlulukla evde kalan 65 yaş üstü hemşerilerim; Sokağa çıkma sürecinizde maske ve dezenfektan ihtiyacınızı karşılayacağız. Bugünler geride kalınca, talep ve başvuru sırasına göre belediyemizin Tatil Tesisleri’nde siz büyüklerimizi misafir etmek isteriz.”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Günümüz dünyasında Marksist bir kriz teorisi
- Atlantik sisteminin gerilemesinin getirdiği çelişkiler
- “Millici ve kamucu duruşun ta kendisiyiz”
- Emekliler imza kampanyası başlattı
- MAKÜ, Türkiye Yapay Zekâ Zirvesi’nde yerini aldı
- DEMEK Kİ İRAN ödevine iyi çalışmış
- MAKÜ, Almanya’da yükseköğretim tanıtım faaliyetlerine katıldı
- ANTGİAD’DAN YAZA BEYAZ BİR MERHABA
