
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, bu yıl 98’incisini kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Çetin mesajında şunları kaydetti:
“30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.
Tarihimiz göstermiştir ki, Türk milleti hiç kimsenin boyunduruğu altında, tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz. Çok zor şartlar altında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, bunun en güzel örneğidir.
Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun, 26 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da başlayıp, 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferiyle devam eden ve 9 Eylül’de ordularımızın İzmir’e girmesi ile sonuçlanan Büyük Taarruzu, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından birisidir.
Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, askeri zaferlerini ekonomik zaferlerle taçlandırma yolunda müthiş bir kalkınma hamlesini hayata geçirmiştir. O günün şartlarında ortaya koyulan mücadele ve hayata geçirilen reformlar bugün bile bizlere ilham vermektedir.
98 yıl önce milletimizin birlik ve beraberlikle ortaya koydukları vatanına sahip çıkma kararlılığından aldığımız güçle, bizler iş dünyası olarak bugün sanayiden turizme, tarımdan ticarete her alanda 30 Ağustos ruhu ile bayrağımızı dünyanın her köşesinde gururla dalgalandırmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Gelecek kuşaklara düşen görev, müthiş fedakârlıklarla güçlü temeller üzerine kurulan Türkiye Cumhuriyetini çok daha ileri taşımaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle ve saygıyla anıyorum.”
- MAKÜ’de üniversite yaşamında ailenin rolü konuşuldu
- Emekliye seyyanen zam davasında büyük ve umutlandırıcı gelişme
- MAKÜ Bilim Kafe’de “Gazze’de üniversite olmak” konuşuldu
- TGB Genel Başkanlığına seçilen Mirza Çelik’le röportaj
- Antalya CKD’den CHP Kadın Kollarına ziyaret
- Vatan Partisi Konyaaltı İlçe Kongresi tamamlandı
- Norm fazlası 80 bin öğretmen öğrencisiz kaldı
- CHP Merkez İlçe’den Burdur halkına çağrı
- CHP’yi kim böldü gerçek ortaya çıktı

