
Sosyal medyada son yıllarda, sıradan insanlar için hazırlanmış kısa yazılar ve bolca resimli içeriklerle popüler olan Onedio adlı sitede, başkan Böcek için ‘Haşere’ ifadesi kullanıldı.
Onedio’dan yoğun bakımdaki Muhittin Böcek’e hakaret
Sosyal medyada son yıllarda, sıradan insanlar için hazırlanmış kısa yazılar ve resme boğulmuş içeriklerle popüler olmuş olan Onedio adlı site, Kovid19’a yakalandıktan sonra bir ayı aşkın süredir yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için ‘Haşere’ ifadesini kullanarak hakaret etti.
Dijital içerikler hazırlayan Onedio adlı site, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yönelik yaptığı haberlerde, Başkan’ın soyadını “Haşere” olarak yansıttı.
Antalya İl Gençlik örgütü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı CHP Muhittin Böcek’in sağlık durumuna ilişkin bilgi verdiği haberde Böcek için “Muhittin Haşere” ifadesini kullanan Onedio adlı popüler içerik sitesini özür dilemeye davet ederek, “ulusal bir yayın portalı olan Onedio isimli içerik üreticisinin farklı tarihlerde yapmış olduğu haberlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in soyadını haberin içerisinde “Haşere” olarak geçirmesini CHP Antalya gençliği olarak kınıyoruz” dedi.
Söz konusu içerikler, gelen tepkilerin ardından siteden kaldırılsa da arama motorlarında öne çıktığı görüldü.
- Anneler Günü: Süslü paketlerin ardındaki gerçek

- Antalya CKD, Üreten Kadınlar etkinliğinde

- CKD Antalya’dan, Anneler Günü etkinliğinde İranlı ve Filistinli kadınlara selam gönderildi

- Selenga/DENEME-Emekli yazıları12
- “Söz ustası” Hüseyin Haydar

- Dünya gençliği 19 Mayıs’ta İstanbul’da toplanacak

- “Kişi Başına Düşen Tarım Arazisi 22 Yılda Yüzde 32 Azaldı!”

- Ekonomik buhran ortasında coşkulu 1 Mayıs kutlaması


