
İçinden geçtiğimiz yılda ülke çapında zehir tacirlerinin faaliyetlerinin olağanüstü arttığı ve bir önceki yılın aynı dönemine göre yakalanan zehrin yüzde 72 artarak 13 tona ulaştığı şartlarda Burdur ‘da nasibini aldı. Güvenlik güçlerinin ilimizde de zehir ticaretini önleme ve zehir tüccarlarını yakalama faaliyetlerini artırdığı ilimizde de uyuşturucu üretimi ve ticaretinin arttığı gözlemleniyor. Bu kapsamda Çavdır’da yakalanan 2 kişide 2,6 kg esrar yakalandı.
Ülkede Emniyet Müdürlüğü NarkoPolis güçleri zehir tüccarlarına göz açtırmıyor.
Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretine geçit vermiyor.
2021 yılında zehir tacirine büyük darbe vuruldu.
Yakalanan zehir geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 72 artarak 13 tona ulaştı.
İçinde bulunduğumuz yılda Burdur’da uyuşturucu ve uyarıcı imal ve ticareti yoğunlaştığı görüldü.
Bu kapsamda güvenlik güçlerimiz Çavdır’da gerçekleştirdiği bir operasyonda 2,6 kg esrar ele geçirdi.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çavdır İlçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen (NK) ve (KÖ) isimli şahıslardan 2 kilogram 60 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında tahkikat başlatılarak, sevk edildikleri adli makamlarca Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakıldı.


- Takunyalı Efe’nin çiftliği – 1
- BİR DİPLOMA NE KADAR?
- Özgür Özel, AK Parti Kuruluş Yıldönümü hediyesini açıkladı
- Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçişini değerlendirdi
- Memurlar pazartesi 81 ilde iş bırakıyor
- İMO: “Depreme Hazırlıkta 26 Yıl Kaybettik”
- TES: “Hükümetin teklifi, masaya değil, alanlara itiyor”
- Memur ve Emekliler Alanlarda