
İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener’in, Rusya Lideri Putin’i hedef alarak “Putin’in planının, Kars ve Erzurum’u almak olmadığını kim söyleyebilir” ifadelerini sert bir şekilde tepki gösteren MHP Lideri devlet bahçeli, “Bunu söyleyen zekâ fukarasıdır. Umutları Batı Emperyalizmidir” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçen hafta TBMM’de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında, Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı saldırının, tarihin kırılma noktalarından biri olduğunu söyleyerek, “Başta Kırım’daki kardeşlerimiz olmak üzere Putin’in zulmüne maruz kalan onca insanı kaderlerine terk edemeyiz. Putin haddini aşmıştır. Vakit, boş laf değil yaptırım vaktidir. Vakit, çekimser kalma değil zalimin karşısında dik durma vaktidir” dedi. Konuşmasının devamında Türkiye ile Rusya arasındaki stratejik iyi komşuluk ilişkilerini berhava edercesine, “Putin’in kafasındaki Rusya’nın eksik parçalarının Kars, Erzurum ve Ardahan olmadığını kim rahatlıkla söyleyebilir?” ifadelerine yer verdi.
BU TİP ZEKA FUKARALARININ SIĞINAĞI BATI EMPERYALİZMİDİR
Akşener’in bu çıkışına sert tepkiyi gösteren MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bazı aklı evvellerin, bir kısım zekâ fukaralarının, ‘Putin’in planının, Kars ve Erzurum’u almak olmadığını kim söyleyebilir’ sözleri, Türkiye ve Türk milletini tanımadıklarının beyanıdır. Bu görüşte olanların sığınağı Batı emperyalizmidir” dedi.
- TGB’den 29 Ekim’de Anıtkabir’e al bayraklı yürüyüş

- CHP Antalya Kadın Kolları ile CKD arasında yakınlaşma ve ortak çalışma kararı

- Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanan Yeni Parti Konya İl Başkanı istifa etti

- Yeni Parti’de kazan fokurduyor

- Uygarlığın kökleri Anadolu’da

- Metin Külünk’ten ‘yüzleşme ve muhasebe’ çağrısı

- CHP ilçelerde örgütlenmeyi bütün hızıyla sürdürüyor

- Kılıçdaroğlu’ndan “adalette çifte standart”a ve gündem değiştirme taktiğine tepki


