
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gölhisar Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı “Mesleki Eğitim ve Proje Yönetimi II” dersi kapsamında teknik gezi düzenlendi.
Gölhisar Orman İşletme Müdürlüğü’nün destek verdiği teknik gezi kapsamında öğrencilere damga çeşitleri ve dikili damga uygulaması, ağaç devirme, boylama ve mesaha uygulamaları, meşcere haritaları, amenajman ve silvikültür planlarının içerikleri, tensil sahasında gençlik veya kültür bakımı ile arazi hazırlığı, sevk ve nakliye pusulalarının hazırlanması, odun standartları ve kalite sınıfları ve istiflerin hazırlanması konularında arazi uygulamalarına yönelik bilgi ve eğitim verildi.
Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ve Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in de katıldığı etkinliğin son bölümünde ise Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Öztürk ve Ormancılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özdemir Şentürk tarafından bölüm ve okul hakkında bilgiler verildi.
- Siz Romalı değil, İtalyansınız: Şarap içmek varken savaşmak da neymiş?
- MAKÜ Bayrağı Türkiye’nin Zirvesinde!
- Takunyalı Efe’nin çiftliği
- BİR DİPLOMA NE KADAR?
- Özgür Özel, AK Parti Kuruluş Yıldönümü hediyesini açıkladı
- Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçişini değerlendirdi
- Memurlar pazartesi 81 ilde iş bırakıyor
- İMO: “Depreme Hazırlıkta 26 Yıl Kaybettik”
- TES: “Hükümetin teklifi, masaya değil, alanlara itiyor”