
Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Gündüzalp, mesajında şu ifadeler yer verdi;
“Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak her yıl 24 Temmuz’da kutlanmaktadır. Çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez temel unsurlarından biri olan basın; meslek ilkeleri ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde iletişim teknolojisinin de sunduğu imkanlardan yararlanarak tarafsız, doğru ve hızlı bir haber akışı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamaktadır.
Diğer anlamda vatandaş ile devlet arasında hızlı ve etkili bir iletişimin sağlanmasıyla vatandaş ile kamu kurumları arasında da bir köprü görevi ifa etmektedir. Bu vesileyle, bıkmadan, usanmadan, zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”
- Epstein denilen Batı’nın ve Siyonizm’in lağım çukuru
- Emekli yazıları10
- İsrail ve ABD pes etti; İran’ın şartları kabul edildi, ateşkes gerçekleşti
- Emekli yazıları9
- Antalya EXPO 2016’daki öngörüsüzlük hovardalığı
- Avukatlar Günü’nde Birlik ve Hukuk Vurgusu
- Antalya Vatan Partisi’nden TRÇİ İttifakı konusunda ziyaret turu
- Burdur Emekli Meclisi Sendikası toplantısı
